3/11/11

Els xicotets detalls

Diumenge passat l'equip sènior femení es desplaçà a Cocentaina per disputar el partit corresponent a la tercera jornada de la lliga regular.
Esperavem un partit complicat, sabíem que era un rival lluitador i erem conscients de que una bona defensa era la clau.
Així començà l'encontre, i tal com ens esperàvem ens costà arrancar. No estàvem gens còmodes en atac i ens costava arribar a l'anella, i a la defensa estàvem bé, doncs elles no tirvaen amb comoditat tampoc, pero ens faltava un poc d'intensitat. A la fi del quart empat, 13-13.
Els següents deu minuts corregirem algunes irregularitats de la nostra defensa i començarem a funcionar molt millor, més fluides i trobant anella amb més facilitat. Els tirs exteriors entraven i trobàvem espais a les posicions interiors, per arribar al descans 21-36.
Després del descans elles isqueren millor, amb més força, pero saberem tenir paciència i seguir buscant, i encara que aquest quart fou més igualat en puntuació, aconseguírem ampliar la diferència al marcador, 32-53.
Els últims deu minuts continuàrem treballant darrere per tenir acert davant, i amb la botzina que marcava el final del partit, aconseguíem nosaltres la màxima diferencia, 44-80 per acabar l'encontre.

Parcials:
CB Iris Contestano: 13-8-11-12
CB Patronato Bocairent: 13-23-17-27

Resta de resultats de la jornada al nostre grup:
C.B. PEGO 34-53 DENIA B.C.- CAFEMAX S.L.
C.B. ROLSER PEDREGUER 31-46 C.S.A. CARCAIXENT
C.B. JOVENTUT XABIA 50-47 NOU BASQUET ALZIRA
C.B. BANYERES 40-44 C.B. L´ALFAS FEMENINO

I per acabar una molt bona frase:
"Un equipo que habla en defensa son 6 jugadores que defienden." Moncho Monsalve

No hay comentarios: